Algemene zaken tijdens MMC!

Op 31 maart staan voor de vijfde maal op rijd de ManMeer!-Cup finales in Heerenveen op het programma. Promotie voor de waterpolosport in zijn algemeenheid maar ook voor de regio Noord Nederland. Ook deze editie zullen liefhebbers afreizen naar Heerenveen waar op deze dag geen voetbalwedstrijd in het naastgelegen voetbalstadion wordt gespeeld en er dus voldoende parkeergelegenheid aanwezig is. 

Met de verenigingen is gecommuniceerd over een veiligheidsprotocol maar zoals u zult begrijpen maken wij dit ook via de website bekend om er weer een mooi feest van te maken. 

Er mag geen alcohol meegenomen worden in het sportcomplex. In de kantine aan de achterzijde van de tribune wordt wel alcohol geschonken echter mag dit niet meegenomen worden op de tribunes. Stewards zullen toezien op de naleving van de regel en morgen conform de huisregels jassen, tassen etc. controleren op de aanwezigheid ervan. Uiteraard kennen wij een ZERO-tolerance beleid als het gaat om drugs. Om de controle bij de entree zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij u vriendelijk om alvast de tassen te openen zodat stewards de controle kunnen uitvoeren. 

 

 

Inmiddels hebben wij al jarenlange ervaring als het gaat om sfeermiddelen in Sportstad. Vanwege de veiligheid en uit technisch oogpunt is het verboden om confettishooters en andere vormen van siervuurwerk te gebruiken. Deze zijn derhalve niet welkom in het sportcomplex. Ook hier geldt dat stewards bij de ingang jassen, tassen etc. mogen controleren conform de huisregels. Uiteraard zijn andere vormen van sfeeracties, zoals die met vlaggen en spandoeken, van harte welkom. De organisatie is niet verantwoordelijk voor sfeeracties's die op het plein van Sportstad plaatsvinden. 

 

Uiteraard gaan we er vanuit dat deze uitleg overbodig is en we aan het einde van de dag als organisatie kunnen terugkijken op een geslaagde finaledag in Heerenveen.