Officials tijdens de ManMeer!-Cup

De KNZB heeft de scheidsrechters voor de finalewedstrijden om de ManMeer!-Cup bekend gemaakt. De finales vinden plaats op zaterdag 20 april in Sportstad Heerenveen. Op dit moment is het evenement uitverkocht !

  • De heren 2 finale om 13:30 uur tussen UZSC en Polar Bears, staat onder leiding van de heren de Boer en van Wanrooij.
  • De dames finale om 16:00 uur  tussen UZSC en WIDEX GZC Donk, staat onder leiding van mevrouw Vooijs en de heer Weterings.
  • De heren 1 finale om 18:30 uur tussen PSV Waterpolo en VZC Veenendaal, staat onder leiding van de heren Evers en Sap.

Wij wensen alle deelnemers en ook de scheidsrechters die deze dag mogen mee maken, een hele mooie en vooral sportieve dag toe !

Overlijden Henk van der Sluis

De organisatie van de ManMeer!-Cup heeft kennis genomen van het overlijden van Henk van der Sluis. Eén van de pioniers achter de ManMeer!-Cup. Hans Nieuwenburg schreef op de website van Waterpolo NL een mooi in memoriam over Henk waar we ons als organisatie bij aansluiten.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.

 

ManMeer!-Cup steunt fietsers SGHA

Voor het vierde jaar op rij heeft de organisatie van de ManMeer!-Cup een goed doel omarmt in aanloop naar de bekerfinales op 20 april. Dit keer zal het zich inzetten voor een groep enthousiaste waterpoloërs van SGHA die zich gaan inzetten voor het ‘Foppe Fonds’.

Zeven waterpoloërs zullen iets meer dan een week na de finales vanaf de Merke in de Joure vertrekken voor hun fietstocht naar de Arc de Triomphe in Parijs waar zij op 3 mei rond de klok van 18:00 uur zullen aankomen. Een tocht van zo’n 650 kilometer via Utrecht en Antwerpen en over de kasseien van de ‘Hel van het Noorden, Parijs Roubaix’. Door middel van sponsoring willen zij geld inzamelen voor het fonds dat vernoemd is naar de oud-trainer van SC Heerenveen.

Het is niet de eerste keer dat deze sportieve mannen zich voor een goed doel inzetten. Vorig jaar nog was hun bestemming Berlijn wat na een barre lange tocht met veel wind en regen uiteindelijk werd bereikt. Toen werd er geld ingezameld voor KiKa. Dit jaar dus het Foppe Fonds laat woordvoerder Bauke Jacob de Vries weten. Volgens hem is het allemaal niet zo vanzelfsprekend dat zij zelf op zaterdag- en zondagavond hun wedstrijden kunnen spelen. Bauke Jacob, zelf waterpolospeler en coach, ondersteund het gedachtegoed van het Foppe Fonds. Het fonds zet zich in voor kinderen die vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Bauke Jacob benadrukt dat elk kind behoort te spelen en te sporten. Hierdoor krijgen zij energie en levenslust.

De fietsers vragen tijdens de ManMeer!-Cup aandacht voor hun actie. Deze actie wordt door de organisatie ondersteund en zal uiteindelijk ook een cheque opleveren. Vorig jaar viel ontving de organisatie Door Ontspanning Valide een cheque uit handen van de organisatie van de ManMeer!-Cup.

De fietsers zijn te volgen via hun Facebookpagina SGHA 4 Foppe fonds. Donaties zijn hier welkom. 

Ticketverkoop MM!C

 

 

 

 

De voorverkoop van de tickets voor de ManMeer!-Cup liep boven verwachting goed. Nu is de rest van Nederland in de gelegenheid om te bestellen. Maar wees er snel bij want op = op !! Bestel je tickets hier !

Programma finale ManMeer!-Cup

Het programma van de ManMeer!-Cup is vandaag bekend gemaakt en ziet er als volgt uit. 

13:30 uur Heren 2 finale    UZSC H2 - Polar Bears H3

16:00 uur Dames finale     UZSC D2 - WIDEX GZC Donk D2

18:30 uur Heren 1 finale    PSV Waterpolo H1 - VZC Veenendaal H1

De technical meetings zijn om: 12:30, 15:00 en 17:30 uur